fbpx

Er zijn heel veel schoonheidssalons maar wat maakt AVA Skin & Body nu bijzonder? In deze blog vertel ik je waarin AVA Skin & Body zich onderscheidt van andere salons. Bij mij in de salon draait het om jou. Wat zijn jouw wensen? Samen kijken we naar jouw huid, wat jij graag aan je huid wil verbeteren en ik help je dat doel te bereiken. Dat doen we door de juiste behandelingen te kiezen in de salon maar ook door de juiste producten thuis te gebruiken. Alleen dan kan je namelijk echte huidverbetering creëren. Maar er is meer.. 

Huidadvies op maat
Aan de hand van een uitgebreide huidanalyse maak ik een plan op maat om jouw huidprobleem en wensen aan te pakken. Dit advies geef ik je niet alleen in de salon, ook stuur ik je na de behandeling nog een mail toe als je dat wil met daarin alle producten stap voor stap uitgelegd. Zo weet je precies wat je thuis moet gebruiken en hoe je dit doet. Fijn als je het even niet meer zo goed weet, zo kun je het altijd terug lezen! 

Iedere behandeling is een beleving
Tijdens de behandeling leg ik de focus op jouw wensen. Wil je graag dat je huid goed gereinigd wordt dan besteden we hier meer tijd aan. Wil je liever een uitgebreide massage? Dat kan ook! Zo kun jij heerlijk in de (verwarmde) stoel relaxen en krijg je altijd een behandeling op maat. Kom je liever alleen om te ontspannen en wil je liever geen product advies? Ook dat is gewoon mogelijk.  

Ik sta altijd voor je klaar
Heb je na je behandeling nog vragen over producten of je huid? Je kan mij altijd een berichtje sturen. Ik help je graag!  

Kennis
Ik zorg dat ik me blijf ontwikkelen door regelmatig trainingen en cursussen te volgen. Zo blijft mijn kennis up to date en kan ik jou net even dat beetje meer vertellen over je huid, je een nog beter advies geven of een nieuwe behandeling ontdekken! 

Cadeautjes
Als vaste klant ontvang je op je verjaardag en met de feestdagen een klein cadeautje. Dit is elk jaar weer verschillend. Ben je benieuwd? Zorg dan dat je gegevens goed in mijn systeem staan. 😊 

Daarnaast geef ik gedurende het jaar af en toe kleine cadeautjes weg in de vorm van een extra product bij aankoop van een x aantal producten of doe ik een leuke kortingsactie. 

Vriendinnenbon
Wil jij jouw vriendin kennis laten maken met AVA Skin & Body? Dan heb ik een hele leuke vriendinnenbon voor jullie. Met de vriendinnenbon behandeling kan jouw vriendin kennis maken met mij en de salon tijdens een fijne 45 minuten behandeling en krijg jij als vaste klant 10% korting op je volgende behandeling.  

Social media en nieuwsbrief
Via de social media kanalen van AVA Skin & Body geef ik je wekelijk tips over het verzorgen van je huid, deel ik leuke weetjes met je en laat ik je kennis maken met de nieuwste producten. Daarnaast stuur ik ook iedere maand een nieuwsbrief. Zo blijf jij altijd up to date van al het leuks bij AVA Skin & Body en leer je ook nog wat bij! 

Rust en ontspanning
Tijdens de behandeling staan rust en ontspanning bovenaan. Ik neem daarom geen telefoon aan als ik aan het behandelen ben. Op de achtergrond staat altijd een lekker relaxt muziekje aan, de kaarsjes branden en in de wintermaanden is de stoel al heerlijk verwarmd als je behandeling begint.  

Gratis parkeren voor de deur
Niet geheel onbelangrijk! Voor de deur is een parkeerplaats en ook in de omgeving is voldoende gratis parkeergelegenheid. Daarnaast is de salon ook met het OV heel goed bereikbaar. 

Gratis puppy knuffels na de behandeling
Als bonus kan je na je behandeling gratis puppy knuffels krijgen van onze lieve Australian Labradoodle Ginny. Ze is gek op alle klanten maar ze weet goed dat ze pas aandacht krijgt na de behandeling. Tijdens de behandeling ligt ze zelf ook lekker te relaxen op de bank dus je hebt geen last van haar. En hou je niet zo van honden? Dan is dat natuurlijk ook geen probleem! Ik leer Ginny aan dat ze rustig moet blijven als er klanten komen en ze alleen aandacht van een klant krijgt als jij dat als klant zelf wil.  

Heb je al zin gekregen in een fijne gezichtsbehandeling bij AVA Skin & Body? Boek dan snel jouw afspraak via de online agenda

Liefs, 
Anne