fbpx

Gezichtsbehandelingen

Alpha-H First Visit Treatment

Kom je voor het eerst voor een behandeling bij AVA Skin & Body? Superleuk! Dan is dit de juiste behandeling voor jou om te kiezen. Tijdens deze behandeling neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou naar jouw huid en wensen te kijken. Aan het einde van de behandeling snap je jouw huid beter en ga je de deur uit met jouw GRATIS try out kit ter waarde van €20,00. Inclusief epileren.

Duur: 75 minuten
Kosten: €75,00

Alpha-H Liquid Gold Treatment

Dit is het paradepaardje van Alpha-H! Heb je last van onzuiverheden, pigment, een vochtarme huid, (vroegtijdige) huidveroudering of zonneschade? En wil je echt resultaat zien van je behandeling? Dan is deze behandeling ideaal voor jou. Tijdens deze behandeling werk ik met de actieve producten uit de Liquid Gold lijn van Alpha-H. Deze producten bevatten een hoog percentage glycolzuur die de huidcelvernieuwing een boost geven. De producten verwijderen dode huidcellen, verbeteren de hydratatie van de huid en verhelderen en egaliseren de teint. De talgproductie wordt beter gereguleerd, poriën worden verfijnd, lijntjes, rimpels en pigmentatie worden vermindert en de collageen, elastine en hyaluronzuur aanmaak worden geboost. Na deze behandeling zie je de huid duidelijk stralen! Inclusief epileren.

Duur: 60 minuten
Kosten: €69,00

Alpha-H Skin Fitness Treatment

De Skin Fitness Treatment is een ware workout voor je huid! Tijdens deze behandeling worden de actieve producten van Alpha-H gebruikt in combinatie met een intensieve bindweefselmassage. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid haar stevigheid weer terugkrijgt. Na de behandeling zie je direct resultaat, de huid voelt steviger, lijntjes en rimpels zijn verminderd en de huid is geëgaliseerd. Bindweefselmassage wordt voor het beste resultaat aangeraden om in kuurverband te volgen.

Duur: 30 minuten
Kosten: €35,00

Duur: 75 minuten
Kosten: €75,00

Kuur 8x 30 minuten met GRATIS full size verpakking Liquid Gold ter waarde van €39,95 | €280,00

Loveli Youth Treatment

Ben jij jonger dan 25 jaar? En heb je geen last van acne of andere huidproblemen? Dan is de Loveli Youth Treatment de ideale behandeling voor jou! Tijdens deze behandeling werk ik met de 100% natuurlijke producten van Loveli. Deze producten werken heerlijk verzorgend voor de huid. Een echte oppepper voor de jonge huid!

Duur: 45 minuten
Kosten: €39,00

Alpha-H Glow Treatment

Tijdens de Alpha-H Glow Treatment gaan we jouw huid laten stralen! Deze behandeling wordt speciaal op jouw huid aangepast en is dus voor ieder huidtype geschikt. Tijdens de behandeling kijken we goed naar jouw huid, wensen én pakken we jouw probleemzones aan. Dit kan acne zijn, een gevoelige huid, (vroegtijdige) huidveroudering, roodheid of juist een droge of vochtarme huid. De behandeling combineert effectieve huidverbetering met ontspanning zodat jij met een stralende huid de deur uit gaat! Inclusief epileren.

Duur: 60 minuten
Kosten: €62,00

Meet MILU Treatment

Tijdens de Meet MILU Treatment wordt gewerkt met de hoogwaardige producten van Alpha-H én MILU. De behandeling is gericht op het liften en verstevigen van de huid en voor ieder huidtype geschikt. Tijdens de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd, waarna de Workout Beauty Tool voor een extra beleving en versteviging van de huid zorgt. De behandeling wordt afgesloten met een fijn sheetmasker, afgestemd op het huidtype. Door het krachtige serum wat in het sheetmasker zit, in combinatie met de Workout Beauty Tool, is deze behandeling uitermate geschikt voor iedereen die zijn/haar huid écht wil verbeteren. Inclusief epileren.

Duur: 60 minuten
Kosten: €69,00

Alpha-H Peel Treatment

Tijdens deze Peel Treatment wordt de huid aanzienlijk verbetert door de krachtige Pro X Gel Peel of de Precision Peel. Aan de hand van de huidconditie kijk ik welke peeling het meest geschikt is voor jouw huid. Een krachtige peeling wordt aangeraden om in kuurverband te volgen en is geschikt voor de huid met acne (littekens), hyperpigmentatie, vergrote poriën, overmatige talgproductie, ouderdomsvlekken, zonschade, (vroegtijdige) veroudering, collageen/elastine verlies en fijne lijntjes en rimpeltjes.

Duur: 60 minuten
Kosten: €75,00

Alpha-H Back Treatment

Heb jij last van onzuiverheden op je rug en wil je hier eens goed naar laten kijken? Boek dan eens een Alpha-H Back Treatment in. Tijdens deze behandeling reinig ik je rug goed en zorg ik dat de onzuiverheden een stuk minder worden. Je kunt het zien als een gezichtsbehandeling maar dan voor je rug.

Duur: 45 minuten
Kosten: €46,50

Alpha-H Youth Treatment

Ben jij jonger dan 25 jaar? En heb je last van acne, onzuiverheden of een ander huidprobleem? Kies dan voor de Alpha-H Youth Treatment. Tijdens deze behandeling reinig ik je huid goed en pakken we samen jouw probleemzones aan zodat jij met een stralende huid weer de deur uit gaat!

Duur: 45 minuten
Kosten: €46,50

Afspraak maken

Je kunt direct een afspraak inplannen. Weet je niet precies welke behandeling je moet kiezen? Stuur mij dan even een berichtje, ik help je graag! Neem contact op.