fbpx

Orthomoleculair advies

Voeding speelt een grote rol in het behouden van een mooie, gezonde huid. Zeker bij huidproblemen zoals acne en eczeem kunnen aanpassingen in de voeding veel resultaat geven. Maar ook bij huidveroudering speelt voeding een grotere rol dan veel mensen weten. Met mijn kennis als orthomoleculair therapeut help ik jou graag aan een gezonde huid, niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit! De orthomoleculaire consulten die ik geef worden aangepast op jouw hulpvraag. Dit kan zijn met betrekking tot de huid, maar ook andere gezondheidsklachten kunnen besproken worden. Voor iedereen maak ik een advies volledig op maat.


Intake + eerste afspraak
Voor jouw eerste afspraak krijg je van mij een uitgebreid intakeformulier met vragen over jouw gezondheid en wat je zou willen bereiken met het consult. Dit formulier stuur je naar mij terug waarna ik een compleet plan voor jou ga maken met daarin voedings-, suppletie- en leefstijladvies. Als ik jouw plan helemaal uitgewerkt heb maken we en afspraak om jouw plan samen door te nemen. | €95,00


Vervolgconsult
Wil je na jouw eerste afspraak graag nog wat bijgestuurd worden? Heb je in de loop van de tijd vragen gekregen? Of vind je het gewoon fijn om jouw plan helemaal up to date te houden? Tijdens een vervolgconsult kijken we samen naar hoe jij er nu voor staat en waar we eventueel nog wat bij kunnen sturen. | €75,00


EMB test
Heb jij al langere tijd last van vage klachten? Heb je bijvoorbeeld weinig energie, een huidprobleem, last van hormonale disbalans, last van darmproblemen, ben je vaak ziek en weet je niet hoe het komt? Of wil je graag weten hoe jij er nu écht voor staat en een uitgebreide gezondheidscheck doen? Met de Energetisch Morfologische Bloedtest gaan we echt nog een stapje verder en zoeken we uit waar jouw lichaam tekorten aan heeft en of je bijvoorbeeld last hebt van voedingsintoleranties.

Wat kan je testen met een EMB test?

 • Voedingsintoleranties (zoals gluten, koemelk, lactose, etc.)
 • Vrije radicaal belasting
 • Leverbelasting
 • Darmverstoring
 • Parasiet- en schimmelbelasting (zoals candida)
 • Adrenale status (stress, bijnieren, cortisol, etc.)
 • pH balans (de zuurgraad van het lichaam)
 • Vitaminenpanel (om te kijken of hier tekorten in zijn)
 • B-12 status
 • Mineralenpanel
 • Spoorelementenpanel
 • Toxische belasting (te veel gifstoffen in je lichaam)
 • Virale belasting
 • Bacteriële belasting
 • Pancreasinsufficiëntie (alvleesklier en insuline)
 • Geopatische stress (stress van WIFI, zendmasten)
 • Hormonale verstoringen
 • Verterings- en absorptie problemen
 • Schildklierproblemen

Daarnaast worden ook andere reguliere waardes gemeten zoals trombocyten, rode bloedcellen, witte bloedcellen en hemoglobine.

Hoe gaat een EMB test in zijn werk?
Door middel van een kleine vingerprik wordt er wat bloed afgenomen. Dit wordt opgestuurd naar het laboratorium en binnen ongeveer 3 weken ontvang ik de uitslag. Deze uitslag ga ik voor jou analyseren en aan de hand van de uitslagen van de test en het intakeformulier wat je vooraf hebt ingevuld maak ik dan een uitgebreid voedings-, suppletie-, en leefstijl plan. Als ik jouw plan helemaal uitgewerkt heb maken we en afspraak om jouw plan samen door te nemen. Dit kan zowel telefonisch als bij mij in de salon.

Waarom is het waardevol om een EMB test te doen?
Door te weten waar jij tekorten aan hebt, of je last hebt van voedselintoleranties of een disbalans (bijvoorbeeld hormonaal, in de darmen of te veel (emotionele) stress). Kunnen we veel gerichter problemen aanpakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan acne, de oorzaak van acne kan veel verschillende redenen hebben. Zonder bloedtest moeten we al deze oorzaken één voor één uit gaan sluiten, dit kost veel tijd, energie en vaak ook geld. Door een EMB test te doen heb je op korte termijn inzicht in waar de oorzaak van jouw probleem zit. Dit geld natuurlijk niet alleen voor huidproblemen zoals acne maar ook voor bijv. darmproblemen, vermoeidheidsklachten of problemen met afvallen. Ook als je graag wil zien hoe je gezondheid ervoor staat is een EMB test waardevol. Er wordt met een EMB test anders (en op sommige punten ook meer) gemeten dan bij de dokter en het advies wat je erna krijgt is heel uitgebreid waardoor je zelf actief met je gezondheid aan de slag kan thuis.

Ik heb al veel positieve ervaringen gehoord van mensen die een EMB test hebben gedaan. Problemen waar al jaren tegenaan gelopen werd zonder dat ze er verder in kwamen werden met een EMB test wél gevonden waardoor ze er wat aan konden gaan doen. Pas als je weet waar jouw (vage) klachten vandaan komen kan je ze ook op de juiste manier gaan behandelen. Omdat ik dit zelf zo waardevol vind en een hele mooie aanvulling op de orthomoleculaire consulten en de behandelingen die ik geef in de salon heb ik ervoor gekozen deze test ook aan te gaan bieden.

Wat kost een EMB test?
Een EMB test kost €295,00. Dit is inclusief de bloedtest zelf (materialen), afnametijd, analyse in het laboratorium, het analyseren en uitwerken van de uitslagen en jouw intakeformulier, het maken van jouw uitgebreide voedings-, suppletie-, en leefstijl plan, consult waarin we de uitslagen en het plan bespreken en de uitwerking en uitslagen toegestuurd op de mail.

De EMB test is te boeken vanaf 14 mei 2023


Afspraak maken
Wil je een afspraak maken voor een orthomoleculair consult of de EMB test? Dat kan door een mail te sturen naar info@avaskinbody.nl of door een berichtje te sturen naar 06-11586835.