fbpx

Levende probiotica, wat is daar nu zo bijzonder aan en wat kan het voor je huid doen? 

Inmiddels heb ik al een aantal Probiotic Treatments mogen geven en wat is het resultaat direct na de behandeling al mooi. Als je een Probiotic Treatment hebt gehad ziet je huid er na de behandeling rustig, gezond en stralend uit. Maar de levende probiotica uit de behandeling doet niet alleen direct na de behandeling wat. Als je de producten van Esse thuis gebruikt zal je merken dat het effect nog lang zichtbaar blijft.  

Het is bijzonder dat het Esse gelukt is levende probiotica aan haar producten toe te voegen. Het merk loopt hierin dan ook ver vooruit. Inmiddels zie je bij steeds meer merken dat er probiotica aan producten toegevoegd wordt. Maar de vraag is dan op welke manier. Er zijn namelijk verschillende manieren om probiotica aan je producten toe te voegen. In bijna alle gevallen zijn ze dood. Dode probiotica kan ook nog wel wat voor je huid doen afhankelijk van de manier waarop het toegepast wordt. Esse gebruikt ook effectieve methodes waarin dode probiotica toch je huid kan verbeteren. Maar levende probiotica dat gaat nog wel een stapje verder.  

Wat doet probiotica eigenlijk voor je huid? 

Probiotica gaat op de plekken zitten waar normaal vrije radicalen gaan zitten. Je weet wel, die stofjes zie ervoor zorgen dat je huid sneller veroudert en uit balans raakt waardoor er huidproblemen kunnen ontstaan. Doordat probiotica die plekjes bezet houdt en het eten van de vrije radicalen opeet blijft er weinig ruimte over voor vrije radicalen. Dit zorgt ervoor dat je huid minder snel veroudert en een stuk gezonder wordt. Wat resulteert in een mooie, gezonde en stralende huid. Dat willen we allemaal wel!  

Door levende probiotica op de huid aan te brengen krijgt je huid een enorme boost. Het is dan ook een ideale behandeling voor mensen die last hebben van een huidprobleem zoals acne, eczeem of rosacea. Maar ook voor iedereen die wil werken aan het verminderen van huidveroudering of als boost behandeling voor een bijzondere gelegenheid zoals bijvoorbeeld een bruiloft.  

Ben je benieuwd wat (levende) probiotica voor jouw huid kan betekenen? Plan dan eens een behandeling in met de producten van Esse of stuur mij een berichtje. Ik help je heel graag. 😊