fbpx

De feestdagen staan weer voor de deur! Voor mij is dit altijd de drukste, maar ook gezelligste tijd van het jaar. Dit jaar zullen de feestdagen toch wat anders verlopen voor veel van ons, maar met een stralende huid aan het kerstdiner verschijnen dat we willen we allemaal wel! Daarom geef ik je in deze blog tips over hoe je je huid het beste kunt verzorgen zo richting de feestdagen.

Drink voldoende water

Een van de belangrijkste dingen om te doen is je huid hydrateren. Dit kun je doen door een goede moisuriser of fijn serum aan te brengen, maar van binnenuit hydrateren is minstens zo belangrijk. Drink de komende tijd dus genoeg water of thee en laat je huid van binnenuit stralen!

Geef je huid wat extra aandacht

Gebruik de komende tijd wat vaker een milde peeling of scrub en een fijn masker. Of probeer de fantastische roller van MILU eens uit! Deze roller geeft jou een mini bindweefelmassage gewoon bij jou thuis. Het is een superfijne tool om je huid een fijne boost te geven. De doorbloeding en de spiertjes in de huid worden gestimuleerd, dit resulteert in een strakkere en stralendere huid met minder fijne lijntjes en rimpeltjes.

Speciaal voor de feestdagen heb ik de ‘Christmas Glow Kit’ gemaakt. Hierin zitten mini’s van de Balancing Cleanser of Triple Action Cleanser, Super Scrub, Liquid Gold, een fijn sheet masker van MILU en de Essential Skin Perfecting Moisturiser SPF15. De kit pas ik op jouw huidtype aan, zo heb jij alle ingrediënten in huis om met een stralende huid aan het kerstdiner te verschijnen!

Maak tijd vrij om te ontspannen

In de drukste tijd van het jaar vergeten we onszelf regelmatig en hebben we ook vaker last van stress. Helemaal nu in deze gekke coronatijd. Zoals we allemaal wel weten is stress niet goed voor je huid. Maak dus regelmatig even wat tijd vrij voor jezelf om te ontspannen. Als je goed voor jezelf zorgt kun je ook beter voor andere zorgen en beter genieten van de mooie dingen om je heen tijdens de feestdagen!

Gebruik minerale make-up

Last but nog least: gebruik minerale make-up. In bijna alle reguliere make-up zitten ingrediënten die je liever niet op je huid smeert. Denk hierbij bijvoorbeeld aan talk. Dit zit in bijna alle producten en onttrekt vocht uit de huid en maakt je huid grauw. Zo zonde als je zo je best doet om met de juiste huidverzorging je huid te laten stralen maar je make-up look dit mooie effect teniet doet. Ook kan reguliere make-up ervoor zorgen dat je huid verstopt raakt. Als je last hebt van onzuiverheden of oneffenheden wil je dit vaak graag wat verbergen met make-up. Helaas maak je het dan vaak erger doordat de make-up die je gebruikt verstoppende ingrediënten bevat en dan kom je in een vicieuze cirkel terecht. Met minerale make-up heb je dit probleem niet. Minerale make-up is, zoals het woord al zegt, gemaakt van mineralen. Deze mineralen verzorgen je huid en zorgen ervoor dat je huid kan blijven ademen. Ook kunnen er geen bacteriën hechten aan mineralen, hierdoor blijft je make-up langer goed te gebruiken.