fbpx

Meet Esse Skincare! šŸŒ±

Eindelijk kan het ik jullie het vertellen, er komt een nieuw merk bij in de salon met fantastische producten! Esse Skincare.

Esse Skincare is een merk met een heel andere kijk op huidverzorging en huidverbetering maar met fantastische resultaten. Toen ik klaar was met mijn opleiding Ingrediƫnten & Producten ben ik zelf verder op onderzoek uitgegaan, want welke conserveringsmiddelen en andere opvullende ingrediƫnten worden er allemaal in cosmetica gebruikt? En hoe goed zijn deze eigenlijk voor je huid? Ik kwam erachter dat in heel veel merken ingrediƫnten gebruikt worden waar ik mijn twijfels over heb, kan dat niet anders?

Na weken INCI lijsten (dit zijn de ingrediƫntenlijsten op je cosmeticaproducten) bestudeerd te hebben (ik zag alleen nog maar moeilijke namen voor mijn ogen dansen op een begeven moment, haha) kwam ik tot de conclusie dat in bijna geen 1 merk alleen maar ingrediƫnten zitten waar ik echt blij van word, en dat dan ook nog eens voor huidverbetering kan zorgen.

Tot ik Esse Skincare leerde kennen! Esse Skincare is een merk wat werkt met het principe het ā€˜verwilderenā€™ van je huid. Dat klinkt een beetje gek misschien maar wat ze daarmee bedoelen is dat ze terug gaan naar de basis. Naar hoe jouw huid er van nature uit zou zien, je natuurlijke huid-microbioom. In je huid leven namelijk miljarden cellen en bacteriĆ«n en deze staan allemaal van nature heel mooi op elkaar afgestemd. Door de verschillende cosmeticaproducten die wij gebruiken met daarin vaak stoffen die echt niet fijn zijn voor je huid raken deze cellen hun goede communicatie kwijt waardoor er problemen kunnen ontstaan. Huidproblemen in dit geval.

Esse Skincare werkt met pre- en probiotica om je huid weer in haar natuurlijke balans terug te krijgen. Het is een volledig biologisch merk, vegan, dierproefvrij en ontzettend goed voor mens, dier en milieu. Ze denken aan alles om de producten zo duurzaam mogelijk de produceren en maken gebruik van krachtige ingrediƫnten uit de natuur die jouw huid weer zo gezond mogelijk gaan maken. Zonder slechte ingrediƫnten te gebruiken waar je huid niet blij van wordt. Denk hierbij aan geen parfum, geen parabenen, geen slechte conserveringsmiddelen, geen sulfaten, etc. (Wil je meer over de ingrediƫnten weten die minder goed zijn voor je huid, vraag mij daar dan gerust naar!)

Natuurlijk moest ik dit zelf eerst testen want ik vind het heel belangrijk dat een merk ook Ć©cht huidverbeterend werkt. Ik heb met Alpha-H in de salon altijd heel mooie resultaten, een nieuw merk moest dan wel net zo goed of wie weet nog wel beter zijn. Esse Skincare heeft daarin mijn verwachtingen echt overtroffen. Ik heb meegedaan aan hun 30 days rewild challange met de speciale productkit die ze daarvoor hebben gemaakt en ik wil echt nooit anders meer. Het resultaat van wat het voor mijn huid heeft gedaan kan je terugvinden in mijn tijdlijn.

Inmiddels heb ik ook al verschillende trainingen gevolgd en weet nu dat probiotica niet alleen de balans helpt herstellen in de huid maar dat het de huid ook steviger kan maken en huidproblemen kan verhelpen. Wat daarnaast heel mooi is bij Esse Skincare is dat de basis van hun producten niet uit water bestaat (wat bij bijna alle andere merken wel zo is) maar uit aloƫ vera of rooibos sap. Je hebt dus een 100% hoogwaardig product met ingrediƫnten die echt wat doen op je huid. En dat zie je!

Voor iedere huid is er bij Esse Skincare en passende behandeling en fijne producten voor thuis. Ben je benieuwd geworden naar wat dit mooie merk voor jouw huid zou kunnen betekenen? Vraag er dan gerust naar in de salon, stuur mij een berichtje of kijk eens op www.esseskincare.nl