fbpx

COVID-19

Maatregelen in de salon i.v.m. COVID-19

In de salon werk ik volgens de meest recente protocollen van de ANBOS (brancheorganisatie schoonheidsspecialistes). Ik doe er alles aan zodat jij veilig naar de salon toe kunt komen en kunt genieten van je behandeling. Ik werk zelf met handschoenen aan en een mondkapje op en na iedere behandeling wordt de salon volledig schoongemaakt, gedesinfecteerd en gelucht. Ik plan hiervoor ook extra tijd tussen de behandelingen in.

Als je naar de salon toe komt vraag ik je daarom ook om precies op tijd te komen, niet te vroeg en niet te laat. Indien je onverhoopt toch te laat bent zal deze tijd helaas van de behandeling af gaan. Bij binnenkomst desinfecteer ik je handen en mag je zelf je jas ophangen. Heb je één van de volgende klachten: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (lichte) hoest of verhoging (tot 38 graden), koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten of heeft een van je huisgenoten last van koorts (vanaf 38 graden) of benauwdheidsklachten? Dan kan de behandeling niet doorgaan. Ik verzoek je ook bij twijfel de afspraak te verplaatsen. Indien je toch met klachten naar de salon toe komt kan ik besluiten de behandeling niet uit te voeren.

Ik zou je willen vragen om alleen, en met een mondkapje op naar de salon toe te willen komen. Zodra je in de behandelstoel zit mag je het mondkapje afdoen indien je een behandeling hebt waarbij het niet mogelijk is om het mondkapje op te laten. Na de behandeling zet je het mondkapje dan weer op. Mocht je je mondkapje zijn vergeten dan kun je bij mij in de salon een mondkapje aanschaffen voor €1,00.

Zoals je je misschien kunt voorstellen moet ik voor deze veiligheidsmaatregelen helaas veel extra investeringen doen. Ik vraag dan ook zo lang deze maatregelen gelden een kleine bijdrage van €2,00 per behandeling zodat ik alle behandelingen veilig kan blijven uitvoeren. Ik hoop hiervoor op jullie begrip.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen in de salon!

Liefs, Anne