fbpx

Orthomoleculair advies

In oktober 2022 ben ik gestart met de opleiding tot orthomoleculair therapeut. Inmiddels heb ik mijn certificaat behaald voor het onderdeel orthomoleculaire voeding en ben ik bezig met het laatste deel van mijn opleiding orthomoleculaire suppletie.

Voeding speelt een grote rol in het behouden van een mooie, gezonde huid. Zeker bij huidproblemen als acne en eczeem kunnen aanpassingen in de voeding veel resultaat geven. Maar ook bij huidveroudering speelt voeding een grotere rol dan veel mensen weten. Met mijn kennis als orthomoleculair therapeut i.o. help ik jou graag aan een gezonde huid, niet alleen van buitenaf, maar ook van binnenuit!

Wanneer ik mijn opleiding afgerond heb zal ik dan ook orthomoleculaire consulten gaan geven. Deze zullen volledig afgestemd worden op jouw hulpvraag. Dit kan zijn m.b.t. de huid, maar ook andere gezondheidsklachten kunnen besproken worden. Voor iedereen maak ik een advies volledig op maat.

Ben jij nu al benieuwd naar wat voeding voor jouw huid kan betekenen of heb je vragen over orthomoleculaire voeding? Stel ze dan gerust!